20/5/09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 19/5/2009
ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ


ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας στη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα την συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι η Δημοτική Αρχή να συζητήσει με τους εργαζόμενους και να πάρει πίσω την αντιδραστική της απόφαση για την οργάνωση της εργασίας στην υπηρεσία καθαριότητας. Την πολιτική και την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να σχεδιάσει αποτελεσματικά την καθαριότητα της πόλης να μην την πληρώσουν ούτε οι πολίτες ούτε οι εργαζόμενοι.
Την Πέμπτη 21 Μαΐου Στάση Εργασίας: 7 π.μ. έως 9 π.μ. και συγκέντρωση 8 π.μ στο χώρο του αμαξοστάσιου της καθαριότητας, για όλους τους εργαζομένους στο Δήμο, τα Νομικά Πρόσωπα και τη Δημοτική Επιχείρηση.
Την Παρασκευή 22 Μαΐου 9.30 π.μ έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή:
Να πάρει πίσω την αυταρχική της απόφαση και να συζητήσει με το σωματείο των εργαζομένων για την οργάνωση της εργασίας στην καθαριότητα με στόχο τον καλύτερο καθαρισμό της πόλης και σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι έχουμε κατακτήσει την πενθήμερη εργασία την εβδομάδα και δεν την διαπραγματευόμαστε. Τα υπέρογκα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι Δημότες να διατίθενται στο σύνολο τους για την καθαριότητα. Ο καθαρισμός της πόλης να γίνεται επτά ήμερες την εβδομάδα. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και όχι με ευέλικτες μορφές απασχόλησης. Αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού.

Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματα μας.
Η αντεργατική πολιτική με τους αγώνες θα ανατραπεί.

Το Δ.Σ.