18/11/09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

Α ν α κ ο ί ν ω σ η
ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

Με την ομόθυμη υποστήριξη Νομάρχη και Νομαρχιακού Συμβουλίου το αίτημα της Επιτροπής Βύρωνα για τις ασφαλτοστρώσεις έγινε τελικά δεκτό και συμφωνήθηκε να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Σώματος, μια δέσμευση την οποία έκανε προσωπικά ο κ. Νομάρχης τόσο ενώπιο της Αντιπροσωπείας του Βύρωνα όσο και στο ίδιο το Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Η αντιπροσωπεία η οποία αποτελείτο από τους Σουλιώτη Δημήτρη, Τζορτζιώτη Σταύρο δημοτικό Σύμβουλο Βύρωνα, και Τσιάκαλο Κοσμά, ενημέρωσε τόσο τον Πρόεδρο του Ν.Σ κ. Φελώνη όσο και τους επικεφαλής των νομαρχιακών παρατάξεων της αντιπολίτευσης Νικολόπουλο Ηλία, Λυκούδη Σπύρο, Αδαμοπούλου Μ., και Παπαδόπουλο Β. όχι μόνο για την απειλητική έκταση και την σοβαρότητα που έχει προσλάβει το καθεστώς ανάθεσης και εκτέλεσης τεχνικών έργων στους Δήμους το οποίο χαρακτήρισαν αδιαφανές και σκανδαλώδες aλλά και την αποφασή τους να μην προβούν σε κανένα συμβιβασμό και ότι απαίτησή τους ήταν να συζητηθεί το θέμα στο Ν.Σ.
Η αντιπροσωπεία τόνισε με έμφαση τη ανάγκη να αλλάξει το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο και να παρθούν άμεσα μέτρα για να προστατευθεί το υστέρημα του ελληνικού λαού το οποίο λυμαίνονται διάφορα διαπλεκόμενα κυκλώματα ενώ έδωσε στον κ. Νομάρχη και σχετική επιστολή με την οποία ζητούσε να γίνει επανέλεγχος των έργων και απονεμηθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.
Βύρωνας 18/11/09