12/9/11

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΜΠΑΖΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ

Υπό την σκέπη του κ. Χαρδαλιά και του αντιδημάρχου κ. Ζούπου
ΒΥΡΩΝΑΣ: Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
(Δευτέρα 29.8.- Ρεπορτάζ: Τριανταφυλλιά η καθηγήτρια) Πάνω από τρεις εβδομάδες τώρα σκαμμένα πεζοδρόμια και σωροί από μπάζα πέτρες και χώματα, βρίσκονται την συμβολή των δρόμων Κύπρου και Αγίας Σοφίας και «διακοσμούν», ως συνήθως, το Δήμο Βύρωνα, ένα από τους πιο βρώμικους και εγκαταλελειμμένους Δήμους της Αττικής. Η ρύπανση οφείλεται σε έργα που έκανε εργολάβος του ΟΤΕ στη περιοχή, ο οποίος έχοντας εξασφαλισμένη την ατιμωρησία, για να νη πούμε την εύνοια της δημοτικής αρχής, άφησε μισοτελειωμένο το έργο και σηκώθηκε και έφυγε……
Είναι σε όλους γνωστό ότι στο Δήμο Βύρωνα αποτελεί ξέφραγο αμπέλι των πάσης φύσεως εργολάβων και επιχειρηματιών οι οποίοι όχι τυχαία στηρίζουν με χέρια, δόντια και φυσικά με τις τσέπες τους την αντιδραστική και χρεωκοπημένη δημοτική αρχή της Ν.Δ στο Δήμο Βύρωνα και την δημοκοπική τακτική του κ. Ν. Χαρδαλιά.
Είναι αξιοσημείωτο ότι παρά το γεγονός ότι η γωνιακή Πιτσαρία ειδοποίησε τον Δήμο για την απαράδεκτη κατάσταση, στο κεντρικό αυτό σημείο της πόλης, που ρυπαίνει ανθρώπους και περιβάλλον, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος των τεχνικών υπηρεσιών κ. Κωσταντίνος Ζούμπος και ακούραστος δεξιός ψάλτης του κ. Χαρδαλιά, δεν βρήκε χρόνο να κουνήσει ακόμα το μικρό του δαχτυλάκι, προφανώς μη τυχόν και θυμώσει ή στεναχωρηθεί ο εργολάβος τους !
Η επιτροπή για την Καταγραφή της Κατάστασης στο Δήμο Βύρωνα
30.8.2009