26/9/10

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΥΡΑΚΤΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΥΡΚΑΤΗΣ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Α.Ο ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ
Αχούρια για ζώα: Ο αύλιος χώρος του γυμναστηρίου, το άλσος και ο αδιέξοδος δρομίσκος

Το δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Μυρακτής ανήκει στην ευθύνη του Α.Ο Δήμου Βύρωνα και βρίσκεται στην περιοχή της Ανάληψης . Αριστερά από την είσοδο του Γυμναστήριου βρίσκονται τα σχολεία Μυρακτής και δεξιά μεσολαβεί ένας στενός αύλειος χώρος που ανήκει στο Γυμναστήριο του Α.Ο, ο οποίος οδηγεί σε ένα μικρό άλσος με δέντρα όπως αυτό απεικονίζεται στις φωτογραφίες. Στη συνέχεια κάτω από εκεί που τελειώνει το άλσος, υπάρχει ένας αδιέξοδος χωμάτινος δρόμος, ο οποίος είναι γεμάτος σκουπίδια, διάφορες ρυπαρότητες και αυτοκίνητα. Όπως θα δείτε το πιο ενδεχόμενο είναι οτι στον δρόμο αυτόν δεν έχει πατήσει το πόδι της η υπηρεσία καθαριότητας επί χρόνια!


Πρίν από 15-20 ημέρες μέλος της επιτροπής μας, ειδοποίησε την πρόεδρο του Α.Ο κ. Μ. Βυρίνη καθώς και τον κ. Δήμαρχο να πάρουν τα αναγκαία μέτρα ώστε να καθαρισθεί και να ευπρεπισθεί ο χώρος καθώς έχει μεταβληθεί σε πραγματικό αχούρι κατάλληλο για να παρεπιδημούν ζώα και όχι άνθρωποι. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι τόσο στα παρακείμενα σχολεία όσο και στο γυμναστήριο συχνάζουν και αθλούνται πολλοί νέοι άνθρωποι και αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος ώστε όλοι να δίνουν υψηλό παράδειγμα πολιτισμού στην νεολαία μας ώστε οι δημοτικοί χώροι να είναι αντάξιοι της πολιτισμικής αποστολής τους.



Μετά 10 περίπου ημέρες η επιτροπή μας έστειλε κλιμάκιο επιθώρησης του χώρου το οποίο διαπίστωσε ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ότι τα πράγματα ήταν όπως τα βλέπτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.