16/3/11

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων του Βύρωνα που μαζευτήκαμε σήμερα Κυριακή 13/3/2011 σε αίθουσα του κτιριακού συγκροτήματος των 4ου & 12ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα (οδ. Κολοκοτρώνη), προκειμένου να συμβάλλουμε στην επανασυγκρότηση της Ένωσης Γονέων Βύρωνα, καλούμε τους εκλεγμένους εκπροσώπους προς την Ένωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων του Βύρωνα :
1. Σε συνέλευση την Κυριακή 20/3/2011, ώρα 6.00 μ.μ. στο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου, Αιγιαλείας 33Α και Π.Π. Γερμανού, προκειμένου να συζητήσουμε για το πρόγραμμα δράσης της Ένωσης
2. Σε αρχαιρεσίες, που θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο μετά το πέρας της Συνέλευσης, για τα παρακάτω όργανα :
Α. για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Βύρωνα (7μελές)
Β. για την Εξελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης Γονέων Βύρωνα (3μελής)

Για τα 2 αυτά όργανα δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από όλα τα σχολεία του Βύρωνα, αναλογικά με τον αριθμό των ψηφισάντων (1 αντιπρόσωπος ανά 30 ψηφίσαντες + 1 αν το υπόλοιπο είναι μεγαλύτερο από 15) και τουλάχιστον ένας από κάθε Σύλλογο σχολείου που έχει κάνει εκλογές και έχει αναδείξει αντιπρόσωπο προς την Ένωση Γονέων ανεξαρτήτως του αριθμού των ψηφισάντων.

Γ. Εκπροσώπους προς την Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Αθήνας.
Δ. 1 εκπρόσωπο για την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας ΔΕΠ
Ε. Εκπροσώπους για τις Νέες Σχολικές Επιτροπές

Για τα όργανα αυτά δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων προς την Ένωση από τα σχολεία στα οποία έχει συμμετάσχει τουλάχιστον το 1/3 των γονέων των μαθητών του σχολείου, αναλογικά με τον αριθμό των ψηφισάντων (1 αντιπρόσωπος ανά 30 ψηφίσαντες + 1 αν το υπόλοιπο είναι μεγαλύτερο από 15).

Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν την ημέρα της συνέλευσης από τις 5.00 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. στην εφορευτική επιτροπή που θα βρίσκεται στο χώρο του σχολείου.

Για την κατάρτιση του καταλόγου των αντιπροσώπων ανά εκλογική διαδικασία, καλούμε τους Συλλόγους Γονέων να φέρουν τα απαραίτητα στοιχεία την Τετάρτη 16/3/2011 από τις 6.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ. στο χώρο του κτιριακού συγκροτήματος των 4ου & 12ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα (οδ. Κολοκοτρώνη).
13/3/2011


Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αρνής Άγγελος, τηλ 6973 967750, ηλ. ταχ. sx4byrona@yahoo.gr
Σουγκούνης Στράτος, τηλ. 6983 503409, ηλ. ταχ. stratissourg@yahoo.gr
Στεφάνου Αντιγόνη, τηλ.