14/2/11

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ



Εκτός απο αυτό το χάλι που βλέπετε, παρόμοια κατάσταση υπάρχει και δίπλα ακριβώς απο τα γραφεία των γηπέδων 5Χ5 στην Εργάνη. Οι εργολάβοι που επέλεξε η δημοτική αρχή, πέταξαν τους άχρηστους τάπητες που ξήλωσαν έξω απο τα γήπεδα , τα υλικά που χρησιμοποίησαν στα εργα και άλλα χοντρά αντικείμενα και σηκώθηκαν και έφυγαν! Διότι είναι ευνοούμενοι της εξουσίας. Οι άνθρωποι και φίλοι της εξουσίας πάντα σχεδόν ασυδοτούν, αφού ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους ελέγξει κανένας. Οι χωματερές που καταγγέλουμε είναι ΕΚΕΙ απο το καλοκαίρι του 2010!...

Τον Σεπτέμβρη καναμε διάβημα να μαζέψουν αυτή την αθλιότητατα και ακόμα η αγαπημένη τους χωματερή είναι ασάλευτη στην θέση της. Δεν τα μάζεψαν. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.

Το έργο παρακολουθούσε η γνωστή Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου με τίς ασφαλτοσρώσεις σκάνδαλο και την πολιτική ευθύνη την είχε υποτίθεται ο αντιδήμαρχος κ. Ζούμπος!

Ρωτήστε τον κ. Ζούμπο για ποιό λόγο τον πληρώνει ο βυρωνιώτικος λαός; Ας μας πεί ο κ. Ζούμπος ποιός απο την Τ.Υ είχε εντολή να παρακολουθεί το έργο; Σιγά που τα στηρίγματα του δικομματιμού, των αντιλαϊκών πολιτικών και οι σιωπηλοί υπερασπιστές του μνημονίου, θα βγούνε να αναλάβουν τις ευθύνες τους!....Πότε άλλωστε το έκαναν;....

Και σχεδόν απο τώρα ξέρουμε τί θα γίνει. Αντί να απαιτήσουν απο τους εργολάβους να σηκώσουν τις "χωματερές" τους θα βάλλουν τους εργάτες του Δήμου να κάνουν το έργο άλλων, αυτών δηλ. που πήραν την δουλειά και τα κέρδη.

Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη και θα σας ενημερώσουμε!


Η "Επιτροπη για την Απογραφή της Κατάστασης στον Δήμο Βύρωνα".

Ευγενία Κ.
Δημήτρης Σ.
Μαρία Ιωάννα
Τριανταφυλιά η καθηγήτρια
Στέφανος Σ.